Beste Gearomatiseerde Koffiebonen 2021

9 Beste Gearomatiseerde Koffiebonen Populaire En Unieke Smaken

9 Beste Gearomatiseerde Koffiebonen Populaire En Unieke Smaken
Inhoud tonen:

Hoewel gearomatiseerde koffie een slechte reputatie kan krijgen van koffienerds, zijn er veel koffiemerken die gearomatiseerde bonen dezelfde aandacht en zorg geven als single origin koffies. Gearomatiseerde koffie is gezonder dan met siroop beladen chocolade-frambozen lattes.

We raden de best gearomatiseerde koffie met hele bonen aan , of je nu op zoek bent naar een traditionele smaak of iets nieuws. We hebben het al gehad over koffie met hele bonen zonder smaak, dus laten we nu kijken naar de beste gearomatiseerde keuzes.

BESTE KEUZE

Lifeboost Smoky Butterscotch

Elke zak Lifeboost-koffie, al dan niet gearomatiseerd, begint met bonen van topkwaliteit, biologisch geteeld in de bergen van Nicaragua. Smoky Butterscotch is gemaakt met natuurlijke extracten van Ierse roomboter en bruine suikerolie. Deze smaak is perfect in balans door de rokerigheid van medium gebraad.

Hoe Kies Je De Juiste Koffiesmaak?

Hoewel gearomatiseerde koffie niet altijd de meest gerespecteerde is, zijn er geen inherente problemen met het smaakproces.

Hoewel het op smaak brengen van koffiebonen met koffiebonen een nieuwe trend is in West, maken koffiedrinkers al sinds mensenheugenis koffie.

In het verleden werden smaken vaak toegevoegd aan muffe of ondermaatse bonen om hun van nature slechte smaken en aroma’s te maskeren. Hoewel sommige low-end merken nog steeds profiteren van deze strategie, is de markt nu net zo vol met bedrijven die gearomatiseerde premium bonen aanbieden.

Is Er Een betere Manier Om Koffie Op Smaak Te Brengen?

De meest gebruikelijke manier om gearomatiseerde koffie te maken, is door smaakstoffen aan de bonen toe te voegen terwijl ze nog warm zijn van de brander. Deze kunnen natuurlijk of synthetisch zijn , afhankelijk van de gewenste smaak, maar geen van beide is gezonder dan de andere.

Over het algemeen halen we natuurlijke smaken uit vanille, chocolade, noten, bessen en specerijen. Terwijl je meer kans hebt om synthetische oliën in het spel te vinden als je voorkeur uitgaat naar modernere smaken zoals esdoornbacon of bananenroomtaart. In beide gevallen hebben de smaakadditieven de neiging sterker te zijn qua aroma dan qua smaak, dus je neus zal er veel profijt van hebben.

Hoewel consumenten aarzelen om chemische namen in koffie te gebruiken, is het aromatiseren van koffie niet per se ongezond.

Gearomatiseerde koffie is een gezondere optie om suiker of calorieën aan je brouwsel toe te voegen.

Als u zich echter zorgen maakt over chemische toevoegingen en een koosjer dieet volgt, kunt u uw koffiebonen nog steeds op smaak brengen met aroma’s zoals kaneelstokjes en vanillestokjes . Hierdoor krijg je niet dezelfde sterke smaak.

Een andere geweldige optie is om op zoek te gaan naar de beste koffiebonen waarin je favoriete smaken inherent aanwezig zijn. Als je van een fruitige koffie houdt , overweeg dan natuurlijk verwerkte Ethiopische bonen. Als je meer een chocoladefan bent, is een donker geroosterde Braziliaanse boon misschien iets voor jou.

Het Braadniveau Is Belangrijk

Het brandniveau van koffie heeft een dramatisch effect op de smaak en het aroma, en verschillende soorten koffiebranden benadrukken verschillende smaken beter. Ook al hebben we het over koffie met extra smaken, er is nog steeds een verschil in de smaakstoffen van lichtere en donker gebrande koffies.

Hoewel de branddiepte van de koffie enige invloed kan hebben op onze perceptie van zuurgraad en smaak, heeft het meer te maken met de zoetheid en bitterheid van de koffie.

De beste lichtgebrande koffiesoorten hebben meestal een heldere zuurgraad en een milde body. Deze koffies zullen de smaken van de bonen benadrukken, waardoor ze ideaal zijn voor gearomatiseerde koffies. Als gevolg hiervan werken lichte brandingen bijzonder goed met subtiele fruitige en bloemige smaken.

Braadstukken die donkerder van kleur zijn, geven meer smaak, zoals karamellisatie en toastiness. Deze koffies hebben een diepere body en een rijkere smaak. Deze koffies zijn geweldig voor noten en chocolade .

Houd er dus bij het zoeken naar uw favoriete smaak rekening mee welk type braadstuk beter past bij welk type toegevoegde smaak .

Bekijk onze video over hoe je thuis bonen kunt roosteren als je besluit dat te doen. Het kan van pas komen.

De Oorsprong Van De Bonen Doet Er Minder Toe.

De locatie van koffie kan de smaak beïnvloeden. Verschillende regio’s staan bekend om hun dominante smaken. Maar dit effect kan worden gemaskeerd in een gearomatiseerde koffieboon. Het maakt niet uit of je kiest voor single-origin koffie of blend voor gearomatiseerde koffie.

Veel branders zullen er echter voor kiezen om een melange te gebruiken voor gearomatiseerde koffie. Hoewel melanges niet de heldere en unieke smaken van een enkele oorsprong hebben, hebben ze de neiging om meer balans te bieden in zowel smaak als zuurgraad. Dit maakt ze perfecte neutrale uitgangspunten om smaak op te baseren.

Een andere tip is om ervoor te zorgen dat je de beste koffieopslagcontainer hebt als je gemalen koffie koopt.

Dit Zijn De 9 Best Gearomatiseerde Koffiebonen Voor 2021

Hoewel veel bedrijven smaakadditieven gebruiken om ondermaatse bonen te maskeren, is dat bij geen van onze top negen keuzes het geval. Of je nu een chocoholic of een noot van hazelnoten bent, een van deze gearomatiseerde koffies van topkwaliteit valt gegarandeerd in de smaak.

Lifeboost, opgericht door een voedingsdeskundige, streeft ernaar heerlijke koffie te leveren met een voedingsboost, en ze bereiken dit met de belofte om alleen koffie van topkwaliteit te kopen, zelfs voor hun gearomatiseerde line-up. Hun bonen zijn afkomstig van een kleine plantage op een berghelling. Ze worden biologisch geteeld in de schaduw van guaves in Kilambe, de bergen van Nicaragua.

De fan-favoriete Smoky Butterscotch heeft natuurlijke smaken die zijn geëxtraheerd uit echte Ierse roomboter en bruine suikeroliën.

Deze rijke combinatie doet denken aan butterscotch-snoep , terwijl de medium branding een vleugje rokerigheid geeft waardoor het niet overgaat in plakkerig zoet. Deze koffie is romig en heerlijk, zelfs als hij zwart wordt gezet. Het is de perfecte match voor een pannenkoekenontbijt.

Bekijk hieronder onze videoreview van Lifeboost-koffies en hun proefnotities:

Natures Flavours is onze favoriete low-budget koffie. Ze zijn een smaakbedrijf, geen koffiebedrijf. Hoewel dit misschien als een rode vlag klinkt, stelt hun beheersing van smaken in combinatie met een toewijding om alleen hoogwaardige bonen te gebruiken, hen in staat om meer unieke kenmerken te bieden tegen lagere kosten en, belangrijker nog, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoewel niet typisch, is Black Walnut een ideale smaak voor koffie. Het heeft een gedurfde, aardse en bitterzoete smaak, en subtiele grasachtige en licht bloemige smaken, net als koffiebonen.

Als het gaat om vanillesmaak, is Franse vanille de onmiskenbare koning. Het verwijst naar de Franse manier om ijs te maken, waarbij meer eidooiers zijn verwerkt. Het resultaat is een rijkere, meer custardachtige smaak met gekarameliseerde ondertonen en een romiger mondgevoel.

New England Coffees French vanillebonen beginnen met hun kenmerkende melange, een mix van arabicabonen uit Zuid- en Midden-Amerika. Slechts 10% van de bonen die ze kopen, is van topkwaliteit. De bonen zijn medium gebrand, waardoor de vanille op de voorgrond blijft, maar de gekarameliseerde smaken van de Franse vanille worden versterkt .

Boca Java, een online verkoper van koffiespecialiteiten, gebruikt alleen de beste 2% arabicabonen van over de hele wereld om hun producten te maken. Deze norm is van toepassing op hun gearomatiseerde koffie, net als op hun single origin. De bonen waaruit hun populaire dubbele donkere chocoladesmaak bestaat, zijn rechtstreeks te herleiden tot hun bronnen.

Ze werden precies gekozen vanwege hun inherente karakter en de manier waarop het samenwerkt met de chocoladesmaak.

Boca Java is geen saaie mix van restjes. Het is een zorgvuldig gekozen combinatie van twee oorsprongen: natuurlijk verwerkte Braziliaanse bonen en nat verwerkte bonen, beide uit de Jinotega-regio van Nicaragua. Ze worden allemaal gekweekt op grote hoogten van 4.600 tot 5.91,4 meter.

Deze bonen worden tot in de perfectie gebrand om een donkere branding te verkrijgen. Dit voegt rokerigheid toe om de zoetheid te compenseren. Dit levert een rijke en heerlijke kop koffie op. De dominante smaak is de levendige, Zwitserse donkere cacao .

Als u wilt dat uw ochtend een beetje eilandflair heeft, is Lion Coffees Toasted Coconut light roast een heerlijke optie. Lion Coffee is een koffiebedrijf uit Toledo, Ohio dat meer dan 150 jaar geleden werd opgericht. In de jaren zeventig verhuisden ze naar Hawaï om zich te concentreren op Amerikaanse bonen.

In de jaren die zijn verstreken, is hun relatie met de eilanden alleen maar verbeterd. Ze bieden nu een verscheidenheid aan op het eiland geïnspireerde smaken. De meest populaire is de geroosterde kokosnoot. De kokosaroma’s bevatten ook een hoog gehalte aan gezondheidsbevorderende antioxiderende polyfenolen.

Deze lichte branding is mild en zacht, met een matige zuurgraad. Terwijl de overheersende kokossmaak domineert, zijn er subtiele geroosterde , nootachtige smaken die ervoor zorgen dat het niet te zoet wordt. Het aroma van de koffie is sterk.

Als je koffie wilt drinken, je ogen wilt sluiten en wilt doen alsof je ergens op een tropisch strand bent genesteld, dan is dit de koffie voor jou.

The Roasterie is gevestigd in Kansas City en is gespecialiseerd in direct-trade koffie.

Hazelnoten zijn een van de zoetste noten. Ze vormen een geweldige smaaktoevoeging aan Braziliaanse koffiebonen die van nature bitterzoete smaken hebben.

Roasteries koffie met hazelnootsmaak heeft een rijke, aromatische smaak. De medium branding zorgt voor de perfecte geroosterde tonen die de zoetheid tegenwerken. De body van de koffie is romig en boterachtig , net als een hazelnoot zelf, waardoor het even heerlijk is als solo- of begeleidend dessert.

Coopers-koffie is een unieke koffiebrander waar we niet omheen konden toen we dit jaar op zoek gingen naar de beste gearomatiseerde koffies. Ze zijn gevestigd in New England en geven smaken aan hun koffie met behulp van natuurlijke of kunstmatige toevoegingen. De bonen worden echter gerijpt in vintage whiskyvaten, rum en bourbonvaten. Deze strategie zorgt voor onderscheidende maar subtiele smaken. Ze kunnen het ook gebruiken met bonen van één oorsprong, zonder enige inherente bonenkenmerken te hoeven maskeren. Deze resultaten zijn verbluffend.

De Thomas Tew Rum-bonen bevatten Rwandese bonen van één oorsprong die zijn gerijpt in een eiken rumvat om smaken van gekarameliseerde suiker, rode rozijnen, melasse, rijke cacao, bakkruiden, vanille en eikenhout te verkrijgen, met een lichte kruidigheid van de rum.

De Tew Rum is een van de weinige gearomatiseerde koffiesoorten die je kunt zetten als een shot espresso. Het espressoshot intensiveert de zoete toffee- en kruidentonen met een rijke cacao- en eikenstructuur .

Camerons Coffee is een discountmerk. Hun toewijding om alleen koffie van de hoogste kwaliteit te selecteren en deze te branden met behulp van eersteklas apparatuur, zorgt ervoor dat ze veel waar voor hun geld hebben.

Camerons Coffee is trots op haar focus. Camerons Coffee koos ervoor om zich op één ding te concentreren in plaats van te diversifiëren. Hierdoor kunnen ze met groot succes uitzonderlijke koffie leveren aan thuisbrouwers.

Als je van de zoute en zoete combinatie houdt, zal deze koffie precies de balans hebben waar je naar hunkert. De zoute smaken balanceren niet alleen de zoetheid van de karamel, maar ze versterken ook de bitterzoete smaaktonen van de Colombiaanse bonen zelf. Het is een verslavende beker die je niet kunt stoppen met drinken, of het nu voor ontbijt of toetje is.

Camerons Coffee gebruikt een lichte branding voor al hun gearomatiseerde bonen, wat zeker de gezouten karamelsmaak ten goede komt . De hogere zuurgraad draagt bij aan de algehele smaakcomplexiteit, terwijl de milde body ervoor zorgt dat het niet overweldigend wordt.

Als er koffie is die topbranders meer minachten dan gearomatiseerde koffie, dan is het cafeïnevrije koffie. Dus een decaf met een smaak van hoge kwaliteit is als een eenhoorn. Het is jammer, want gearomatiseerde koffie is een geweldige combinatie van desserts en niet iedereen heeft een dosis cafeïne nodig voor het slapengaan.

Volcanica Coffee heeft een hele reeks bieren met cafeïnevrije smaak. Ze zijn allemaal vergelijkbaar met hun cafeïnehoudende tegenhangers.

Volcanica decafeïneert hun koffie via het Zwitserse waterproces. Een smaakgestuurd, chemicaliënvrij cafeïnevrij proces verwijdert 99,9% van de cafeïne terwijl de unieke oorsprongskenmerken en smaken van de boon worden beschermd. Elke zak bonen wordt op bestelling vers gebrand en gearomatiseerd om ervoor te zorgen dat u de beste smaak krijgt.

We houden van de cafeïnevrije Cinnalicious, die kaneel en Franse vanillesmaken combineert voor een romige, pittige kop die doet denken aan een latte met pompoenkruiden . Cinnalicious is een ideale dessertkoffie, of deze nu alleen als digestief wordt geconsumeerd of gecombineerd met een stukje taart.

Het Vonnis

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smaak om je dag te beginnen, de perfecte dessertcombinatie of gewoon een manier om minder suiker in je ochtendbrouwsel te gebruiken, gearomatiseerde koffie is een geweldige optie. En met deze lijst kunt u erop vertrouwen dat u koopt van een merk dat prioriteit geeft aan geweldige koffiebonen als de ruggengraat van hun gearomatiseerde aanbod.

Onze algehele favoriet in deze koffielijst met de beste smaak is Lifeboost Coffees Smoky Butterscotch-smaak, die hoogwaardige bonen van één oorsprong combineert met perfect uitgebalanceerde natuurlijke smaakextracten.

Lifeboost Coffees Smoky Butterscotch

Veelgestelde Vragen

Kan Ik Vanille-extract In Mijn Koffie Doen?

Ja, je kunt vanille-extract in je koffie doen. Vanille-extract is een veel voorkomende smaak in koffie. Gebruik ongeveer een theelepel vanille-extract per kopje koffie. Er kan ook een vanillestokje aan je koffie worden toegevoegd.

Is Gearomatiseerde Koffie Keto Vriendelijk?

Omdat het geen toegevoegde suikers bevat, is gearomatiseerde koffie Keto-vriendelijk.

Wat Is Het Verschil Tussen Natuurlijk En Kunstmatig Gearomatiseerde Koffie?

Het enige verschil tussen kunstmatig en natuurlijk gearomatiseerde koffie ligt in het feit dat de eerste wordt gewonnen uit de bron, terwijl de laatste in een laboratorium wordt gemaakt. Maar in de meeste gevallen is de aromatische chemische verbinding die aan uw koffie wordt toegevoegd identiek. In verband hiermee kunt u hier leren hoe u koffie op smaak kunt brengen.