De 2021 Beste Cafeïnevrije Koffiebonen 11 Merken Die We Aanbevelen

Smaakt Decaf niet verschrikkelijk? Nou, niet meer.

Speciale koffie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Geen genoegen meer nemen met middelmatig smakende cafeïnevrije koffie. Gerenommeerde koffiemerken zoals die hieronder produceren veilige, hoogwaardige cafeïnevrije koffiebonen.

Het is de moeite waard om hele bonen te kopen en ze vervolgens zelf te malen voordat je gaat brouwen. Zodat je je eigen jittervrije koffie kunt maken, hebben we de beste cafeïnevrije koffies beoordeeld.

BESTE KEUZE

LifeBoost Koffie Biologisch Decaf

Life Boost koffiebonen zijn de perfecte combinatie van cafeïnevrije en gezonde koffie. Ze offeren ook geen smaak op. 100% Chemische en Mycotoxine-vrije handgewassen en zongedroogde bonen uit de Nicaraguaanse bergen, met zorg cafeïnevrij gemaakt met behulp van de Zwitserse waterverwerking. Het smaakt geweldig en geeft je hetzelfde gevoel.

Top 11: Beste Cafeïnevrije Koffie

We hebben je al verteld over de beste koffiebonen in het algemeen, maar we hebben cafeïnevrij bewaard voor deze lijst. Na veel onderzoek namens jou (je kunt me later bedanken) zijn hier de beste cafeïnevrije koffiesoorten die we hebben gevonden. Al deze opties zijn gemaakt met Zwitsers water.

We hebben chemisch cafeïnevrije opties uitgesloten, zoals de Eight OClock Whole Bean Coffee, die is verwerkt met methyleenchloride dat in uw plaatselijke ijzerhandel bekend staat als verfafbijtmiddel. Het is misschien veilig of misschien niet, maar hey, waarom het risico nemen?

Deze 100% chemicaliënvrije Zwitserse waterverwerkte cafeïnevrije koffie van Lifeboost-koffie is cafeïnearm, met een lage zuurgraad, biologisch en duurzaam afkomstig uit de Nicaraguaanse bergen.

Deze 100% Arabica-bonen van één oorsprong worden geprezen om hun zachte, uitgebalanceerde smaken, met een lage zuurgraad en cafeïnegehalte. Thuisbarista’s beschrijven het smaakprofiel ascaramel en nootachtig. Life Boosts biologische bonen zijn Fair Trade, in de schaduw geteeld, met de hand geplukt, gewassen met bronwater en op grote hoogte gekweekt zoals de beste koffie dat gewoonlijk is. Het bedrijf zet zich in om heerlijk smakende koffie te leveren zonder afbreuk te doen aan de gezondheidsvoordelen.

Hoewel u niet onder de indruk zult zijn van hun verpakking of branding, maakt het niet uit of het product voldoet aan de gouden standaard. Klik hier om het nu te bekijken.

Onze topkeuze komt van Volcanica Coffee, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van gastronomische koffie van de hoogste kwaliteit en tegen een aantal behoorlijk ongelooflijke prijzen! Volcanica is gericht op uitzonderlijke kwaliteit, maakt regelmatig persoonlijke reizen naar boerderijen en zorgt ervoor dat ze de beste behandeling bieden voor alle betrokkenen, van het gewas tot je kopje.

Hun bonen zijn afkomstig uit de beste teeltgebieden over de hele wereld, met name die die worden gekenmerkt door rijke, vulkanisch groeiende grond, en meestal op vrij grote hoogten. Beide factoren staan bekend om het produceren van bonen van ongelooflijk hoge kwaliteit.

De Volcanica Decaf House Blend is een heerlijke melange van Zuid- en Midden-Amerikaanse bonen. Medium gebrand nadat je je bestelling hebt geplaatst om optimale versheid te garanderen, leveren deze bonen een kop koffie met een zeer volle, rijke body en wordt gedefinieerd door zijn sterke en krachtige en tegelijkertijd zoete smaakprofiel.

Deze cafeïnevrije bonen zijn afkomstig van Koa Coffee, een high-end koffieproducent die zijn bonen verbouwt op de hellingen van de Mauna Loa-vulkaan in Hawaï, waardoor het die voortreffelijke Aloha-smaak krijgt waar Kona-bonen beroemd om zijn.

Deze bonen zijn zorgvuldig gekweekt en medium geroosterd tot in de perfectie. Je moet niet minder verwachten als je kijkt naar de prijs. Deze bonen behoren tot de beste in de koffie-industrie . Deze bonen kunnen zowel voor een decaf als voor een halve kop koffie worden gebruikt om de hoeveelheid cafeïne in gewone koffie te verminderen.

Deze bonen zijn Swiss Water Processed. Dit betekent dat alle smaken en oliën voor u bewaard zijn gebleven.

Deze decaf van één oorsprong is hier om je favoriete cafeïnehoudende brouwsel een run voor zijn geld te geven. Het is gedurfd, soepel en pittig van smaak. Het is misschien geen cafeïne, maar het zal je zeker niet in slaap brengen!

De 100% Arabica-bonen komen op grote hoogte uit de bekende teeltregio Huila, Colombia. De bonen zijn op natuurlijke wijze verwerkt waardoor ze een zoete en fruitige smaak hebben. Vervolgens ondergaan ze het ethylacetaatproces om bij de bron cafeïnevrij te maken. Coffee Bros. roostert de bonen tot medium, waardoor ze een rijke chocoladesmaak krijgen met een vleugje graham cracker.

Deze bekroonde Arabica-bonen uit Colombia worden in kleine batches geroosterd voordat ze volgens de Zwitserse watermethode worden verpakt.

Cafe Don Pablobrews met een minder zuur smaakprofiel dan andere low-caf-merken. En hoewel sommige bonen je een bittere nasmaak kunnen geven, is dat bij deze zachte, goed afgeronde boon van Cafe Don Pablo niet het geval. Het is vermeldenswaard dat sommige drinkers vinden dat het meer naar donker gebraden dan naar medium gebraden smaakt.

Hoewel de bonen van deze Colombiaanse decaf niet fairtrade-gecertificeerd zijn, heeft het bedrijf wel een eigen Sharing Certified-programma en werkt het nauw samen met boeren in Colombia.

Ah, Ethiopië, de geboorteplaats van koffie. Er is iets met koffie halen bij de bron. Volcanica Coffee, onze vrienden uit Brazilië, hebben opnieuw te hulp geschoten met hun Ethiopische Yirgacheffe Decaf Coffee. De bonen komen uit de regio Yirgacheffe in het zuiden van Ethiopië. Deze regio staat bekend om zijn traditionele Arabica-koffievariëteiten en de bloemige en fruitige koffiesoorten die ze produceren.

Deze bonen zijn meestal afkomstig van wilde koffiebomen. Droog verwerkt en medium geroosterd, een kopje Ethiopische Yirgacheffe Decaf is medium-bodied, diep complex, zoet en fruitig, en brengt een altijd zo licht bitter element op tafel. Smaken bevatten hints van aardbei, chocolade, ceder, lavendel en een afdronk met een sterke drank.

Trouw aan hun bedrijfsmodel, worden de bonen zowel Swiss Water Processed als geroosterd nadat je je bestelling hebt geplaatst, zodat ze zo vers en smaakvol mogelijk bij je aan de deur komen.

Deze single-origin, nat verwerkte koffie komt uit de broeinesten van Zuid-Amerika. Het wordt gekweekt in vulkanische grond hoog in het Andesgebergte in Colombia. Deze beker is glad en evenwichtig met een gemiddelde zuurgraad en afdronk. Het heeft ook een fruitig, bloemig aroma en nootachtige ondertonen.

Een deel van de reden dat het zo’n vleugje smaak kan leveren, is natuurlijk dat volgens de strikte regels waaraan Volcanica Coffee zich houdt, de koffie cafeïnevrij is gemaakt met behulp van het Swiss Water Process.

Deze Colombiaanse hele boon is superieur (snap je?) is dat de schaduw in optimale omstandigheden wordt gekweekt en, zoals altijd bij Volcanica, wordt geroosterd nadat je hebt besteld. Het is gewoon geweldig.

Costa Rica is een van de mooiste koffieproducerende landen in Midden-Amerika. Deze Costa Ricaanse Decaf Tarrazu-koffie is het resultaat van de langdurige positie van het land als een belangrijke koffieproducent.

Gekweekt in de koelere, hooggelegen gebieden van het Tarrazu-gebergte, is deze volle en goed uitgebalanceerde koffie een opwindend helder, maar toch subtiel zacht kopje dat zeker een opwindende, smaakvolle ervaring zal leveren zonder je daarbij te overweldigen. Deze koffie heeft een gemiddelde zuurgraad met tonen van chocolade en knapperige appel, waardoor het een geweldige aanvulling is op een glad kopje.

De koffie is Shade Grown, Rainforest Alliance Certified, nat verwerkt en cafeïnevrij gemaakt via de Swiss Water Process-methode.

We konden maar één punt van kritiek op dit product vinden: de smaak was oke maar niet uitzonderlijk. Dit is waarschijnlijk het lekkerste product dat je kunt vinden.

Volcanica Coffees blijven trend op onze lijst. Ze behoren tot de meest betaalbare cafeïnevrije opties en kunnen direct na het plaatsen van uw bestelling worden geroosterd.

Een van de meest productieve koffieregio’s ter wereld is Indonesië, en een van de grootste hotspots van het eiland is Sumatra. Sumatraanse coffeesoften hebben een zeer aardse, rijke smaak, en deze zeldzame Sumatra Mandheling Decaf Coffee past precies in die trend.

Deze exotische, laagzure cafeïnevrije optie is zo zacht als maar kan. Ze hebben een dichte body met een zoete, stroperige smaak die een rijke, aardse afdronk achterlaat.

Deze zachte kerels zijn Shade Grown, Rainforest Alliance Certified en natuurlijk Swiss Water Processed. Alleen geroosterd nadat je je bestelling hebt geplaatst, en meestal binnen een paar dagen vers bij je thuis bezorgd.

Een negatieve recensie die we vonden was dat de prijs te hoog was gezien de kwaliteit van de bonen. Dit werd echter gecompenseerd door de vele vijfsterrenrecensies van tevreden klanten die dol waren op hun zachte, volle smaak. (Laten we deze goedkope schaats voorlopig negeren).

Deze cafeïnevrije bonen van Kicking Horse zijn misschien wel de perfecte keuze als je van een donkere branding houdt.

Net als Volcanica Coffee is Kicking Horse Coffee een high-end koffieleverancier die lasergericht is op elementen zoals biologische producten en duurzame praktijken.

Deze cafeïnevrije melange is gemaakt met bonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Deze blend is donker geroosterd om het een rijke, aardse en nootachtige smaak te geven met hints van chocolade en hazelnoten.

En natuurlijk, zoals alle bonen in deze lijst, wordt de cafeïnevrij gemaakt met behulp van het Zwitserse waterproces, waardoor je vrijwel geen cafeïne krijgt, maar toch al die voortreffelijk gekweekte en geroosterde smaak behoudt. Kicking Horse Coffee heeft ook zijn best gedaan om zoveel mogelijk duurzame labels te bemachtigen: het is Fair Trade-gecertificeerd, koosjer (!), en biologisch gecertificeerd in zowel Canada als de VS

Let op: de tas is betaalbaar, maar ook vrij klein. Slechts 283gm

Jo Coffee gelooft duidelijk in het juiste doen. Ze zijn gecertificeerd Fair Trade, USDA Organic en leden van de Specialty Coffee Association. Bovendien gebruiken ze Swiss Water Process om cafeïne uit de bonen te halen. Ze worden geroosterd tot een medium donker niveau. Deze bonen kunnen worden gebruikt om te druppelen of om over te schenken, maar ze maken ook uitstekende espresso (als je van Third Wave-koffie houdt).

Cupping-tonen beschrijven bosbessen- en chocolade-elementen, die klinken als enkele van onze favoriete Ethiopische bonen. Jo Coffee vermeldt echter niet de herkomst van deze bonen. Ze doen zeggen dat er geen smaakstoffen toegevoegd aan de koffie, maar dat t hij fruitig, cacao elementen zijn een natuurlijk onderdeel van de bonen die ze gebruiken.

Dit bosbessenaroma is heerlijk maar onverwacht. Bij het brouwen van cappuccino’s van Ethiopische koffie met sterke bosbessencomponenten, hebben we ontdekt dat je suiker kunt weglaten, zelfs als je je cappuccino normaal zoeter maakt. De fruitige weelderigheid van de bosbessengeur zorgt voor voldoende zoetheid zonder iets toe te voegen. Dus als je zowel suiker als cafeïne wilt verminderen, moet je misschien No Fun Jois proberen.

Waar U Op Moet Letten Bij Het Kiezen Van Cafeïnevrije Koffie

De Zwitserse Watermethode Voor Cafeïnevrij Maken Is Uw Beste Optie

Er zijn 4 methoden om koffie te cafeïnevrij te maken, waarvan de meest populaire tegenwoordig de Zwitserse watermethode is. Dit is de veiligste, meest efficiënte en effectieve methode. Deze worden in detail behandeld in onze gids: Wat cafeïnevrije koffie werkelijk is. Lees het voor als je echt de wetenschap in wilt.

De Swiss Water Method (SWM) is een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van water uit Zwitserland. kortom) van cafeïnevrije koffie is een gecertificeerd biologisch proces dat op natuurlijke wijze 99,9% van de cafeïne verwijdert, terwijl alle smaken door het proces zo onvervalst mogelijk blijven.

Hier is hoe het proces werkt:

Decaf Is Een Goede Keuze.

10% van de Amerikanen koopt nu koffie met minder cafeïne. Waarom? Deels omdat sommigen van ons de koffie gewoon te lekker vinden. Sommige mensen drinken graag een kopje koffie na het eten. Het is een mooi ritueel. Ze zijn de slaapproblemen beu.

Omdat een leven zonder koffie te wreed is om je voor te stellen, als cafeïnevrije koffie een goed compromis kan zijn. Je kunt ook kiezen voor oploskoffie als je liever iets minder sterks hebt.

Is Het Niet Anders?

Het hangt af van de manier waarop de koffie cafeïnevrij is gemaakt. Het cafeïnevrij maken van water verandert het smaakprofiel niet zo veel als methoden op basis van oplosmiddelen . Natuurlijk verandert elk proces dat je koffie doormaakt de smaak tot op zekere hoogte, maar het is waarschijnlijk niet zo merkbaar nu als jaren geleden (of voor arme Ludwig).

Decaf Betekent Niet Nocaf

Er is geen manier om alle cafeïne uit koffie te verwijderen. De Food and Drug Administration in de VS vereist dat 97% van de cafeïne uit koffie wordt verwijderd voordat het cafeïnevrij kan worden genoemd. In een recent onderzoek bleek dat de meeste van de geteste brouwsels maar liefst 10% van een gewoon kopje infuus bevatten . De normen zijn iets strenger in Europa, met EU-regelgeving die vereist dat meer dan 99,7% van de cafeïne verwijderd moet worden om cafeïnevrij te worden genoemd.

Als u gevoelig bent voor cafeïne, kunt u het beste een brouwsel kiezen dat cafeïnevrij is gemaakt met behulp van de Zwitserse watermethode. Dit is het meest effectieve proces, waarbij 99,9% van de cafeïne wordt verwijderd.

HET OORDEEL: Wat Is De Beste Cafeïnevrije Koffie Die Er Is?

Lifeboost Coffee Organic Decaf is de beste cafeïnevrije koffie, dus laten we doorgaan.

Uw kilometerstand kan natuurlijk variëren. Maar één ding is zeker; de dagen dat cafeïnevrij de op een na beste was, behoren echt tot het verleden.